Tvrtka KAMEN NIKIĆ d.o.o. osnovana je 2004. godine i registrirana za poslove vezane uz obradu, montažu i ugradnju proizvoda od kamena, prijevoz i logistiku. U proteklom razdoblju potvrdili smo se na tržištu kao pouzdan proizvođač i poslovni partner koji je kvalitetom proizvoda, rokovima i cijenom stekao širok krug zadovoljnih kupaca.
Kako je rastao ugled naše tvrtke i potražnja za našim proizvodima posljednjih smo godina znatno proširili i naše proizvodne kapacitete. U tvrtki je sada zaposleno 16 vrsnih majstora koji zahvaljujući svom iskustvu i suvremenim postrojenjima za rezanje i obradu mogu u najkraće mogućem roku riješiti i najsloženije zadatke u obradi i oblikovanju prirodnog kamena.

Iz široke palete naših proizvoda, namijenjenih za opremanje svih vrsta objekata, od poslovnih i javnih do privatnih kuća, uz ostalo izdvajamo:
* prozorske klupčice,
* stubišta,
* podne i fasadne obloge od mramora i granita,
* kuhinjske i druge radne ploče,
* nadgrobni spomenici,
* brojni drugi proizvodi koje po narudžbi izrađujemo od šezdesetak vrsta granita i mramora.
Od gotovih proizvoda stalno na raspolaganju imamo više vrsta podnih obloga (marmete).
Sve naše proizvode, ovisno o vrsti i količini, dostavljamo u najkraćem roku a ujedno nudimo i njihovu ugradnju i postavu prema vašim zahtjevima i potrebama.
Na zahtjev dolazimo u Vaš objekt kako bi na licu mjesta zajedno utvrdili najbolje rješenje za uređenje vašeg prostora – kuće, stana ili poslovnog prostora.
Naši iskusni majstori specijalizirani za obradu i oblikovanje prirodnog kamena te za uređenje interijera i eksterijera rado će Vam pomoći savjetom i ponuditi najbolje rješenje radi ispunjenja Vaših potreba i želja.
Obratite nam se s punim povjerenjem!
Zatraži ponudu